Je bekijkt de reis...

China
a
A
19 september 2014 12:36 | Door: Kathy Berghuis
weer een leuk stukje heb het met plezier gelezen xxx
19 september 2014 17:39 | Door: Judith Montell
Prachtig Ryan! Zoals je moeder schrijft - ik heb het met plezier gelezen, maar ik kreeg buikpijn toen ik las wat jij gegeten hebt! Heb het vertaalt voor Ingvar en hij moest lachen! Heel veel succes!!!
19 september 2014 19:35 | Door: Gert Berghuis
Ryan,
En het wordt nog leuker als je zelf op stap gaat in de stad. Lees met veel plezier je wetenswaardigheden. Succes.
Groeten Gert
19 september 2014 20:37 | Door: Jacqueline
Hoi rayn
Het was een korte interessante 1e werkweek waar in je de Chinese fondue niet lekker vond,
Maar als ik het goed begrijp kom jij in december terug en ben je een volleerd eter in vis,
Leuk om op deze manier moge meegenieten (zie het haast voor mij
19 september 2014 20:46 | Door: Jan buurman
Als ik het zo hoor kan je beter vis eten want al hoe wel het vlees daar is als de frikandel hier. Maar goed om te horen dat je toch je draai daar kan vinden, doe je voorzichtig op je motor? Hopelijk niet te veel feesten meer kan je ook vast aan een Chinese werk week wennen heel veel sterkte en doe voorzichtig Gr. Jan
P.s.leuk die verslagen we zien er naar uit
20 september 2014 19:23 | Door: Jolanda
hoi Ryan, wat weet je me te vermaken je schrijft nu voor de 2e x en werkelijk bij sommige gebeurtenissen moet ik echt even lachen, zie het bijna voor me. Kijk uit naar je volgende verslagje. Kijk maar uit met al het eten, het blijven chinezen, appart volk, onze magen zijn daar niet zo op gebouwt, gelukkig heb je nu medicijnen om het weer in rust te brengen zodat je niet te lang uitgeschakeld hoeft te zijn. Ik lees graag van heel veel liefs uit Apeldoorn van ons allemaal
20 september 2014 19:46 | Door: Geertje,g
Hoi Ryan,
Wat een mooi verslag en wat maak je veel mee,ik leer op mijn oudere leeftijd nog veel van jou, en wat je alle maal eet, het lijkt me wel lekker, (niet alles) natuurlijk.
Erg mooi verslag,
Ik geniet er van.
veel succes verder
Gr'.Geertje
22 september 2014 08:03 | Door: Karen
Lieve neef,
Ik had nooit gedacht dat je zoveel vis ging eten, kunnen we met kerst op het menu zetten. Je zal zien dat je het vlees steeds meer laat liggen in China, voor je het weet eet je hun specialiteit hond.
Leuk om te horen dat je zoveel aandacht en bekijks krijgt als westerling.
We missen je wel, want woensdag komt de familie gezellig bij ons eten voor Jill haar verjaardag en daar ontbreken je vader en jij bij. We zullen ook een glas op jullie heffen.
Doe voorzichtig kanjer en zie uit naar je volgende verslag.
Liefs je tante.